martes, 29 de septiembre de 2009

Qui consideres que es un bon comunicador?


Avui a la classe de Comunicació oral, escrita i digital hem fet una activitat on cadascú havia de dir qui era un bon comunicador.
El resultat ha estat aquest:
NOMS:
Matias Prats, Pedro Piqueras, Albert Om, Espartac Peran, Andreu Buenafuente, Jesús Vázquez, MºLluïsa Abram, Pep Guardiola, Iñaki Gabilondo, Marc Franco, Pilar Rahola, Carles Francina, Mercedes Milà, Oriol Jonqueras. Raquel Sanz, Mónica Terribas, Belen Esteban, Maria Patiño i Susana Griso.
ADJECTIUS:
intel·ligent, humor, gesticulador, expressiu, delicadesa, paciència, directe, claredat, adequat, tranquil·litat, empatia, discreció, vocalització, participatiu, volum, actitud, ritme, seguretat, proximitat, valentia, sense vergonya, treballador, ben documentat, professional, entonació, adjectiva, realista, espontaneïtat, dinàmic, alegre. bona presència, imatge respectable, caràcter i implicació.

Com podem veure tots aquests personatges tenen un factor en comú que és que tots estan relacionats amb els medis de comunicació.

i tu qui creus que és un bon comunicador i amb quins tres adjectius el descriuries?

El calaix de la música: les qualitats del so



A la passada classe d'expressió musical, la MºLluïsa Abram ens va demanar que entréssim al calaix de la música, pàgina web creada per la universitat per tal d'ajudar als alumnes en tot el possible.
Ens ha demanat que busquem quines son les qualitats del so.
El so té quatre qualitats:
  • DURADA: depèn del temps que roman a l'orella. Hi ha dos tipus de sons, el so llarg si dura més i el so curt si dura menys.
  • ALTURA: depèn del nombre de vibracions per segon. hi ha dues freqüències, la freqüència llarga que correspon a un so agut i la freqüència curta que correspon a un so més greu
  • INTENSITAT: depèn de l'amplitud de l'ona sonora. hi ha dos tipus d'amplitud, la que és més gran que correspon a un so fort i la que és més petita que correspon a un so fluix.
  • TIMBRE: depèn del material que vibra i de la tècnica que s'utilitza per fer-lo vibrar. Correspon al so produït per cada instrument.

Aquí podeu veure el nom de les notes, el dibuix i el silenci que correspon a cada nota












i aquest altre dibuix correspon a les equivalències de les notes


Educació Física



la primera sessió d'aquesta asignatura estava formada per dues parts.
La primera corresponia a l'explicació del contingut de l'assignatura i la segona consistia en el visionat de la pel·lícula: "Quiero ser como Beckham".
A partir d'aquesta pel·lícula teniem que trobar manifestacions que fossin objecte d'estudi des de l'educació física.
La sessió següent, va ser la primera classe que vam fer a Eucagest. Va ser una classe una mica accidentada ja que com no hi haviem estat mai, bastanta gent va arribar tard. Un cop estàvem la majoria, vam començar la classe, primerament vam posar en comú tot allò que la sessió anterior havíem analitzat individualment sobre la pel·lícula. Va ser un tema que va donar molt de si i vam fer grans aportacions.
Un cop finalitzada aquesta part, vam anar a donar una volta per les instal·lacions i després vam començar la classe.
La classe es va desenvolupar al voltant d'uns jocs que ens van servir per coneixe'ns els uns als altres. Vam realitzar diferents jocs, com el rei, les pilotes de colors, enderrocar la torre... entre altres. La sessió va acabar a las 10 del matí després de passa una bona estona.

plasmació de la realitat amb colors secundaris



Ahir, a l'assignatura de expressió plàstica vam realitzar un exercici que consistia en observar la realitat i plasmar-ho al paper amb colors secundaris...
Els colors secundaris es formen a partir de la barreja dels colors primaris que són el cian, groc i magenta.



l'objectiu de l'exercici era trobar les diferents tonalitats de morats, verds i taronges...
Va ser una pràctica molt interessant que m'ha servit per adonar-me que no sóc tan negada amb la plàstica com jo creia!
El resultat ha estat aquest! no esta gens malament no?

jueves, 24 de septiembre de 2009

Qui sóc jo?

Com ja sabeu la setmana passada vam fer l'activitat de "Qui sóc jo".
Va resultar una exercici molt interessant ja que vam haver de ser nosaltres mateixos qui ens descrivíem.
Personalment considero que es un exercici difícil ja que sempre a l'hora de fer una descripció pròpia sempre ens fixem en els defectes, però també cal tenir el compte les coses bones, ja que com vaig dir en el meu escrit tant les coses bones com les dolentes son les que ens fan ser les persones que som.

martes, 22 de septiembre de 2009

Benvinguts

Aquí us presento el meu bloc, on a partir d'ara faré diferents publicacions sobre temes tractats a les diferents classes.

Ens veiem!